Kindertheater Pietepaf

Den Bosch heeft voortaan een theatertje voor kinderen!

De Bossche Pepita Steins Bisschop werkte met veel plezier een aantal jaar in Amsterdam in een kindertheater. Toen ze terugkwam naar Den Bosch dacht ze…“Waarom hebben wij dat eigenlijk niet?”. En dus werd haar plan geboren: een eigen kindertheater!

Bij VOLOP diende ze haar verzoek in voor een kleine, donkere ruimte in een afgelegen straatje. Aangezien de meeste initiatieven juist op A locaties willen zitten in lichte en grote ruimtes, was dit weer eens wat anders voor VOLOP. En we zijn dan ook super blij dat het gelukt is!

In de Stoofstraat 24 vindt je voortaan Pietepaf! Pepita vertelt: “Ik wil kinderen graag een ruimte bieden om kind te kunnen zijn en om ze te laten spelen. Op jonge leeftijd realiseer je je nog niet wat er allemaal speelt in de wereld en kun je ontzettend veel doen met je verbeelding, daar worden kinderen creatief van en daar hebben ze op latere leeftijd nog veel profijt van.”

Het kindertheater is uniek. Kinderen komen niet alleen kijken naar leuke voorstellingen, ze spelen zelf ook een rol in het stuk. En dat maakt de beleving des te groter. Hoe leuk ook om tijdens het shoppen in Den Bosch te stuiten op dit initiatief en vervolgens einde dag met je dochter of zoon bij een voorstelling te zitten van bijvoorbeeld Assepoester. Zonder dat je dat van tevoren gepland had!

Mogelijk gemaakt door leuke samenwerking met Van Hamond Vastgoed en de vastgoedeigenaar.

Adresgegevens