Kroonateliers

Bij Kroon Ateliers is altijd wat te beleven!

“Wij willen de wereld een stukje mooier maken”, dat was de openingszin van het cabaret duo Marie & Antoinette. Een pand waar de bezoeker spontaan binnen kan lopen om te luisteren naar hun vrolijke liedjes, een kopje koffie kan drinken en kan neuzen tussen de vele spulletjes. Want alles is er te koop. Een echt huiskamer gevoel, dat is wat zij graag de stad wilden bieden. En dus werd in mei 2016 De Huiskamer073 geopend!

En zoals dat gaat, komen en gaan er ook weer creatievelingen. Zo ontwikkelde het concept zich door en heet het nu Kroon Ateliers. Kroon Ateliers is een plek waar makers laten zien hoe ze hun producten vervaardigen, waar de sfeer van creativiteit je tegemoet komt en waar je leuke workshops kunt volgen. Alles draait hier om ontmoeten en samen creëren.

Kroon ateliers is een collectief van kunstenaars & ambachtslieden. In de winkel biedt zij zelfgemaakte producten aan en heeft Mr Orange een mooi aanbod met unieke vintage meubels en accessoires. Kroon ateliers heeft altijd open atelier! Je bent welkom om het collectief te ontmoeten, haar werk te bekijken/kopen of om een leuke workshop te volgen.

Mooie samenwerking met HRS makelaars en leegstandbeheerder Gapph b.v.

Periode: mei 2016 – mei 2020

Adresgegevens

  • Kroonateliers

  • Pastoor de Kroonstraat 42

  • 5211 XJ Den Bosch

  • Periode: mei 2016 – mrt 2020