Eenentwintig Den Bosch

De droom van Myrthe Vial komt uit!

Myrthe Vial had al een goedlopende webshop maar zoals ze zelf zegt: “Bij online verkoop heb je weinig contact met je klanten. Af en toe kreeg ik wel een reactie of werd er een recensie geschreven. Dat is heel leuk. Maar ik stond ook vaak op markten en daar merkte ik hoe waardevol ik het klantcontact vind.”

Een eigen fysieke winkel werd haar droom.  Zo kreeg ze via VOLOP de kans om haar concept uit te proberen, feedback te krijgen van klanten en haar onderneming te laten groeien. “Als ik meteen volledige huur had moeten betalen was me dat nooit gelukt. Daar ben ik hen heel dankbaar voor.”

Bij Eenentwintig Den Bosch kun je je geluk niet op als je verslaafd bent aan schattige eyecatchers voor in je huis. Van schaaltjes om tapas in te serveren tot leuke onderzetters en vaasjes: it’s all there en allemaal van Nederlandse ontwerpers. Verder kun je hier leuke kettinkjes en ook prachtige tassen kopen. Eerst vond je deze conceptstore in de Hinthamerstraat waar Myrthe haar concept heeft ontwikkeld tot wat het nu is. Vanaf 3 maart 2018 vindt je haar voor vast in de Snellestraat!

Leuke samenwerking met Van Hamond Vastgoed, RSP Makelaars en uiteraard de vastgoedeigenaren.

Adresgegevens