BOEL Bazaar

Een vernieuwd concept in een oud pand op het Hinthamereinde 14

Lonneke Voets en Monique Bredeveld, twee actieve dames uit Den Bosch met een groot netwerk, zochten een plek om hun vernieuwende concept BOEL Bazaar uit te proberen. Zij kennen beiden vele ondernemende creatives die prachtige handgemaakte en duurzame producten maken, innovatieve concepten hebben en unieke kunstvormen beoefenen. Maar deze zijn totaal niet zichtbaar in onze stad. Gewoonweg omdat een pand huren voor hen niet haalbaar is, terwijl ze de stad echt iets te bieden hebben. “Maar wat nu als we eens de handen ineenslaan?”. aldus Lonneke en Monique. En ziehier BOEL Bazaar is geboren!

In maart 2019 tekenden zij het contract voor het pand aan het Hinthamereinde 6-8 waar voorheen een Aziatische supermarkt was gevestigd. Het pand stond al een langere periode leeg. En dus werd het mouwen opstropen, alle oude schappen en diepvrieskisten eruit, plafond vernieuwen en vooral schoonmaken. Gelukkig was er veel hulp en op 7 juni 2019 gingen de deuren officieel open. Een drukbezochte middag met leuke demonstraties en een woordje door wethouder Jan Hoskam.

Maar wat kun je er nu precies beleven?

BOEL bazaar is een multi-creatieve concept store, waar een boel gebeurt. Je vindt er tientallen shops-in-shop met handgemaakte producten van lokale makers. Maar ook vintage en curiosa, wisselende kunstexposities, een podium voor muziek, lezingen en kleinkunst, flexwerkplekken, workshops, makers aan het werk, koffie & thee, betaalbare lunchgerechten, free wifi en een fijne vibe.

Bij BOEL Bazaar kan je ook terecht voor een goed gesprek, netwerkbijeenkomsten en vergaderingen. Met vrienden, collega’s, (potentiële) klanten of je vereniging. En pak gerust het podium voor een lezing, demonstratie of concert. The stage is yours!

Deze invulling is mede mogelijk gemaakt door een prettige samenwerking met RSP Makelaars

Adresgegevens